Jas hujan TPU

  • Customize Clear TPU Rain Cover for Handbag

    Ngaropea Jelas TPU Hujan Panutup pikeun Kantong

    modél No. LD-HC16 nami: tas hujan palindung materail: TPU PVC EVA Poliéster ukuranana: Awak: 45 * 32 cm atanapi kandel khusus: 0,02-0.25mm beurat: 30g warna: konéng / transparan / héjo / biru / pink / bodas atanapi ngarobih tiasa nyetak logo atanapi pola pengemasan: 1pc / polybag; 100 pcs / karton tiasa bungkus sakumaha paménta konsumén. fitur: waterproof, luar, modis 1. jas hujan jas hujan ngalindungan handbad jauh tina hujan sareng lebu 2. Unggal jas hujan Hangdag sacara individual dibungkus pikeun gampang ditangan ...