Dipaké deui PEVA Hujan Ponchos kalayan Nyetak Logo Khusus

Pedaran pondok:

Bahan: PEVA
Ukuran: Ukuran dewasa standar
Logo: Disaluyukeun
MOQ: 5000PCS
Rincian bungkus: 1 pc / kantong, 250 pcs / karton, Ukur: 49.5x39.5x29.5cm
Waktos produksi: Sakitar 30 dinten
Palabuhan: Tianjin
Jangka pamayaran: T / T, L / C, Western Union


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngeunaan Sampel:
1. Sampel waktos: Numutkeun desain anjeun. Waktos sampling: 5-7 dinten
2. Sampel ngeusian: Gratis kanggo Sampel Anu Aya. Waktos sampling: 1 dinten

Kauntungan:
1. MOQ Lemah: Éta tiasa minuhan bisnis promosi anjeun pisan.
2. OEM Ditarima: Urang tiasa ngahasilkeun desain anjeun.
3. Palayanan Saé: Kami ngubaran klien salaku sobat.
4. Kualitas Saé: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat. Reputasi saé di pasar

Pakét & Pengiriman:
Palabuhan FOB: Tianjin
1bag / sapotong
Beurat per Satuan: sakitar.68g
Ukuran karton: 42 * 32 * 28cm
Unit Per karton: 200 buah
Beurat karton: 15kg
Anjog Waktos: Sakitar 30 dinten saatos nampi setoran
Pamayaran & Pangiriman: Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.
Rincian Pangiriman: Dina 30-50days saatos mastikeun urutan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon ari MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi tiasa naroskeun hiji conto sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon ari MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi tiasa naroskeun hiji conto sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk