Produk

  • Customized colorful soft 100% waterproof Polyurethane rain jacket with pocket USD11.9-14

    Disaluyukeun warni warni lemes 100% jaket hujan Polyurethane kalayan saku USD11.9-14

    Jaket hujan PU penting pisan pikeun cuaca hujan, éta nawiskeun kinerja anu unggul, kanyamanan anu luar biasa, daya tahan anu kabuktosan, sareng panangtayungan anu maksimal. Lemes sareng langkung fleksibel dibandingkeun kaén baju hujan anu sanésna, poliuretan tetep fleksibel dina cuaca anu tiis sareng langkung beurat dina beuratna.
  • Heavy duty polyester coated PVC rain poncho for sale USD4.5-5

    Poliester beurat tugas dilapiskeun ponco hujan PVC kanggo dijual USD4.5-5

    • Hujan beurat hujan ponco didamel tina poliéster dilapis PVC, panjangna pinuh 43 inci
    • Pinuh waterproof, kelim éléktronik dilas, tombol logam
    • Tiung drawstring anu tiasa diatur
    • Ukuran: M (sedeng). Dijual dina warna acak (héjo, biru atanapi konéng). Permintaan warna wilujeng sumping upami sayogi

  • Disposable PE emergency rain poncho USD0.12-USD0.3

    Pakai hujan darurat PE ponco USD0.12-USD0.3

    Éta didamel tina bahan kualitas luhur, awét pikeun pakéan sadidinten anjeun! Ieu kado anu saé pikeun pameget anjeun atanapi diri anjeun sorangan. Tiasa maénkeun peran pelindung tinangtu dina waktos anu teu biasa Tiasa dianggo sapanjang taun dina usum hujan Bahan PE anu ramah lingkungan, kentel sareng tiasa dianggo deui. Usum: Sadaya usum Génder: Unisex Use: Cocog pikeun moro leuweung, nonton manuk, némbak manuk némbakan tahan hujan, mancing sareng kagiatan outdoor séjén. Kinerja tahan cai anu saé, épék kamuflase anu jelas ...
  • Kids Raincoat with Hood  USD1.1-USD2.3

    Jas Hujan Kids sareng Hood USD1.1-USD2.3

    Desain jas hujan kartun kartun panganyarna nganggo tiung. Kalayan cuff elastis sareng percetakan lucu, kusabab harga ékonomi sareng percetakan lucu. Éta populér pisan.
  • Emergency Portable PE Disposable Raincoat

    Darurat Portabel PE Paké jas hujan

    Jas hujan pe ieu transparan kalayan drawstring cap, leungeun baju panjang sareng cuff elastis. Éta didamel tina bahan pe sareng cocog pikeun perjalanan luar.
  • Environmental Friendly EVA Plastic Raincoat

    Hujan Plastik Ramah Lingkungan EVA

    Jenis: jas hujan Kegiatan Luar Ruangan: hiking
    Jas Hujan / Hujan-buktina Hujan / Cape Hujan: RAINWEAR
    Gaya Poncho: Baju Hujan hiji-jalma
    Produk: RAINWEAR
    Jenis kelamin: universal
    Kelompok Umur: déwasa
    Kandel: 0.12mm
  • Reusable PEVA Rain Ponchos with Custom Logo Printing

    Dipaké deui PEVA Hujan Ponchos kalayan Nyetak Logo Khusus

    Bahan: PEVA
    Ukuran: Ukuran dewasa standar
    Logo: Disaluyukeun
    MOQ: 5000PCS
    Rincian bungkus: 1 pc / kantong, 250 pcs / karton, Ukur: 49.5x39.5x29.5cm
    Waktos produksi: Sakitar 30 dinten
    Palabuhan: Tianjin
    Jangka pamayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho  USD5.2-USD8.3

    Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

    Kegiatan outdoor: TOUR Raincoat / Rain-proof Celana / Rain Cape: RAINWEAR gaya Poncho: Single-person Rainwear Product: Motor / Electrombile Rainwear Gender: MEN, WOMEN, universal Age Age: dewasa Bahan: Polyester coated PU Tempat Asalna: Hebei, Nomer Modél Cina: FB1049 Nami produk: Waterproof Rain poncho Warna: Hideung Abu atanapi dumasar kana pamundut Ukuran: 130 * 100cm atanapi Customize Thickness: 0.1mm Beurat: 300g Logo: Custom Logo Percetakan MOQ: 1000 pcs Packing: ...
  • Curved Polyester Rain poncho with hood   USD5.3-USD9.9

    Ponco Polyester Hujan melengkung kalayan tiung USD5.3-USD9.9

    ● Mesin Nyeuseuh ● Bahan: 100% serat poliéster. Lingkungan, dianggo deui, gancang beresih sareng garing. ● Desain: Hiji Ukuran paling pas, Awak panjang, ritsleting, tiung, pola multi-warna, Modis sareng gampang ditunda sareng mareuman. ● Portabel: Ringan, kurang tina hiji pon, gampang dibungkus sareng dibawa. ● Acara: Taman hiburan di luar ruangan, hiking, bersepeda, tur, kémping, festival jeung sajabana Jauhkeun baju anjeun tina hujan sareng cai. ● Ukuran: Hiji ukuran pas US S ka XL; (Panjang payun: 36.2 ", Panjang deui: 40.6", Bust: 57.5 ") Gancang De ...
  • Outdoor cute rain poncho for kids  USD1.1-USD1.8

    Ponco hujan lucu di luar pikeun barudak USD1.1-USD1.8

    Ponco hujan anu lucu ieu didesain kanggo murangkalih, éta ngagaduhan pola anu lucu sareng warna anu caang, katingalina pikaresepeun pisan sareng pikaresepeun. Éta tina kualitas luhur PVC, éta ékonomi tapi tahan cai, awét sareng portabel. Pantes mésér. Fitur: Dijieunna tina bahan pvc kualitas luhur, ramah kulit sareng henteu gampang dibagi, nganggo tahan sareng awét pikeun dianggo. Ringan sareng portabel, tiasa narilep dina ukuran alit. Desain kartun lucu kalayan warna cerah, ngajantenkeun anak anjeun katingali langkung pikaresepeun. Ngaran Produk ...
  • Customize Clear TPU Rain Cover for Handbag

    Ngaropea Jelas TPU Hujan Panutup pikeun Kantong

    modél No. LD-HC16 nami: tas hujan palindung materail: TPU PVC EVA Poliéster ukuranana: Awak: 45 * 32 cm atanapi kandel khusus: 0,02-0.25mm beurat: 30g warna: konéng / transparan / héjo / biru / pink / bodas atanapi ngarobih tiasa nyetak logo atanapi pola pengemasan: 1pc / polybag; 100 pcs / karton tiasa bungkus sakumaha paménta konsumén. fitur: waterproof, luar, modis 1. jas hujan jas hujan ngalindungan handbad jauh tina hujan sareng lebu 2. Unggal jas hujan Hangdag sacara individual dibungkus pikeun gampang ditangan ...
  • Full printing Lightweight polyester waterproof jacket   USD3.9-USD10

    Pinuh percetakan Lightweight poliéster jaket waterproof USD3.9-USD10

    Jaket tahan cai anu hébat bakal ngajagi anjeun tina hujan sareng angin, tapi éta ogé bakal enteng janten anjeun henteu panas teuing dina cuaca anu langkung haneut. Éta bakal raoseun pikeun dipakena sareng katingalina gaya ogé.