Baju hujan poliéster

  • Heavy duty polyester coated PVC rain poncho for sale USD4.5-5

    Poliester beurat tugas dilapiskeun ponco hujan PVC kanggo dijual USD4.5-5

    • Hujan beurat hujan ponco didamel tina poliéster dilapis PVC, panjangna pinuh 43 inci
    • Pinuh waterproof, kelim éléktronik dilas, tombol logam
    • Tiung drawstring anu tiasa diatur
    • Ukuran: M (sedeng). Dijual dina warna acak (héjo, biru atanapi konéng). Permintaan warna wilujeng sumping upami sayogi

  • Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho  USD5.2-USD8.3

    Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

    Kegiatan outdoor: TOUR Raincoat / Rain-proof Celana / Rain Cape: RAINWEAR gaya Poncho: Single-person Rainwear Product: Motor / Electrombile Rainwear Gender: MEN, WOMEN, universal Age Age: dewasa Bahan: Polyester coated PU Tempat Asalna: Hebei, Nomer Modél Cina: FB1049 Nami produk: Waterproof Rain poncho Warna: Hideung Abu atanapi dumasar kana pamundut Ukuran: 130 * 100cm atanapi Customize Thickness: 0.1mm Beurat: 300g Logo: Custom Logo Percetakan MOQ: 1000 pcs Packing: ...
  • Curved Polyester Rain poncho with hood   USD5.3-USD9.9

    Ponco Polyester Hujan melengkung kalayan tiung USD5.3-USD9.9

    ● Mesin Nyeuseuh ● Bahan: 100% serat poliéster. Lingkungan, dianggo deui, gancang beresih sareng garing. ● Desain: Hiji Ukuran paling pas, Awak panjang, ritsleting, tiung, pola multi-warna, Modis sareng gampang ditunda sareng mareuman. ● Portabel: Ringan, kurang tina hiji pon, gampang dibungkus sareng dibawa. ● Acara: Taman hiburan di luar ruangan, hiking, bersepeda, tur, kémping, festival jeung sajabana Jauhkeun baju anjeun tina hujan sareng cai. ● Ukuran: Hiji ukuran pas US S ka XL; (Panjang payun: 36.2 ", Panjang deui: 40.6", Bust: 57.5 ") Gancang De ...
  • Full printing Lightweight polyester waterproof jacket   USD3.9-USD10

    Pinuh percetakan Lightweight poliéster jaket waterproof USD3.9-USD10

    Jaket tahan cai anu hébat bakal ngajagi anjeun tina hujan sareng angin, tapi éta ogé bakal enteng janten anjeun henteu panas teuing dina cuaca anu langkung haneut. Éta bakal raoseun pikeun dipakena sareng katingalina gaya ogé.