Jas hujan PE sareng Poncho

  • Disposable PE emergency rain poncho USD0.12-USD0.3

    Pakai hujan darurat PE ponco USD0.12-USD0.3

    Éta didamel tina bahan kualitas luhur, awét pikeun pakéan sadidinten anjeun! Ieu kado anu saé pikeun pameget anjeun atanapi diri anjeun sorangan. Tiasa maénkeun peran pelindung tinangtu dina waktos anu teu biasa Tiasa dianggo sapanjang taun dina usum hujan Bahan PE anu ramah lingkungan, kentel sareng tiasa dianggo deui. Usum: Sadaya usum Génder: Unisex Use: Cocog pikeun moro leuweung, nonton manuk, némbak manuk némbakan tahan hujan, mancing sareng kagiatan outdoor séjén. Kinerja tahan cai anu saé, épék kamuflase anu jelas ...
  • Emergency Portable PE Disposable Raincoat

    Darurat Portabel PE Paké jas hujan

    Jas hujan pe ieu transparan kalayan drawstring cap, leungeun baju panjang sareng cuff elastis. Éta didamel tina bahan pe sareng cocog pikeun perjalanan luar.