Ponco hujan lucu di luar pikeun barudak USD1.1-USD1.8

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ponco hujan lucu ieu didesain kanggo murangkalih, éta ngagaduhan pola lucu sareng warna caang, katingalina pikaresepeun pisan sareng pikaresepeun. Éta tina kualitas luhur PVC, éta ékonomi tapi tahan cai, awét sareng portabel. Pantes mésér.
Fitur:
Dijieunna tina bahan pvc kualitas luhur, ramah kulit sareng henteu gampang beulah, tahan tahan sareng tahan lami kanggo dianggo.
Ringan sareng portabel, tiasa narilep dina ukuran alit.
Desain kartun lucu kalayan warna cerah, ngajantenkeun anak anjeun katingali langkung pikaresepeun.

Ngaran Produk Kids PVC melengkung ponco
Bahan PVC
Kandel 0.13mm
Beurat 200g
Warna Yello, Beureum, héjo atanapi khusus
Logo Logo percetakan khusus nampi
Jenis Jas hujan umum
Ukuranna 82 * 56cm atanapi dina pamundut khusus
Ngepak 1 PCS / kantong opp, 50 pcs / karton
MOQ 2000
Waktos conto 7-10 dinten
Fitur Ramah Lingkungan

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.
    8.Q: Kumaha upami waktos pangiriman?
    A: Biasana urang tiasa ngatur pikeun nganteurkeun pangiriman dina waktos 25-35 dinten. Éta ogé gumantung kana jumlahna.
    9.Q: Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun produk anu anjeun lakukeun ayeuna?
    A: Kami parantos seueur uji coba pikeun produk anu kami jual ayeuna. Sapertos SGS, BV, REACH, California 65. 6P uji coba gratis sareng sajabina. Sareng urang tiasa ngalakukeun lawon ll numutkeun pamundut anjeun, sampel produksi tiasa dikirim pikeun diuji sateuacan dikintun.

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.
    8.Q: Kumaha upami waktos pangiriman?
    A: Biasana urang tiasa ngatur pikeun nganteurkeun pangiriman dina waktos 25-35 dinten. Éta ogé gumantung kana jumlahna.
    9.Q: Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun produk anu anjeun lakukeun ayeuna?
    A: Kami parantos seueur uji coba pikeun produk anu kami jual ayeuna. Sapertos SGS, BV, REACH, California 65. 6P uji coba gratis sareng sajabina. Sareng urang tiasa ngalakukeun lawon ll numutkeun pamundut anjeun, sampel produksi tiasa dikirim pikeun diuji sateuacan dikintun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami