Jas Hujan Kids sareng Hood USD1.1-USD2.3

Pedaran pondok:

Desain jas hujan kartun kartun panganyarna nganggo tiung. Kalayan cuff elastis sareng percetakan lucu, kusabab harga ékonomi sareng percetakan lucu. Éta populér pisan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jenis:  jas hujan
Ngaran Produk: Jas hujan hujan
Kegiatan outdoor: Camp, Hiking
Jas hujan / Calana-Hujan / Hujan Cape:  Hujan
Gaya Poncho: Baju hujan hiji-jalma
Jenis kelamin:  universal
Kelompok Umur: Barudak
Bahan: PVC
Tempat Asalna: Hebei, Cina
Ngaran mérek: FB
Jumlah modél: FB2028
Warna: Ungu, Pink, Biru, Beureum atanapi Disesuaikan
Ukuran: S-4XL
Kandel: 0.12mm, 0.13mm, 0.15mm, 0.18mm, 0.2mm
Beurat: Sakitar 180g-220g
Logo: Nyetak Logo Khusus
MOQ: 2000 pcs
Paking: 1 pcs / opp Kantong

Pakét & Pengiriman

Palabuhan FOB: Tianjin
1bag / sapotong
Beurat per Satuan: Sakitar.180g-220g
Ukuran karton: 37 * 26 * 25cm
Unit Per karton: 50 buah
Beurat karton: Sakitar 12kg
Anjog Waktos: Sakitar 30 dinten saatos nampi setoran
Pamayaran & Pangiriman: Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.
Rincian Pangiriman: Dina 30-50days saatos mastikeun urutan
Kauntungan Palapa Utama
Pesenan alit ditampi Harga
Service Pangiriman Ajakan
Sampel Kualitas Sampel Sadia
Kinerja Produk Pakét
Frékuénsi Reputasi Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Naha anjeun nampi OEM & ODM?
    A: Leres, kami ngabagéakeun OEM & ODM
    Q: Naon metode Pamayaran anjeun?
    A: Kami nampi TT, Paypal, Irrevocable L / C dina pandangan, Western Union
    Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto kanggo pamariksaan kualitas?
    A: Leres, kami resep nawiskeun anjeun sampel sareng kami nyayogikeun jasa sampling sasuai ka kabutuhan anjeun. Sampel tiasa gratis atanapi ditagih gumantung kana kasus anu khusus. Konsumén kedah mayar biaya angkutan barang pikeun sampel.
    Q: Naon port loading umum anjeun?
    Palabuan Tianjin
    Q: Naon waktos pamimpinna?
    A: waktos leadna beda-beda gumantung kana jinis produk sareng jumlah pesanan.
    Q: Kumaha anjeun ngatur kontrol kualitas?
    A: Kualitas tetep prioritas utama urang. Kami merhatoskeun pisan kana pangendali kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Kami gaduh dokumén QC anu lengkep pikeun unggal item sareng tim QC kami ngadamel pamariksaan anu lengkep pikeun unggal kiriman.
    Q : jasa pengiriman barang
    A: Kami tiasa ngatur transportasi laut / udara / kurir sareng konsolidasi sareng padagang anu sanés pikeun anjeun.

  • Q: Naha anjeun nampi OEM & ODM?
    A: Leres, kami ngabagéakeun OEM & ODM
    Q: Naon metode Pamayaran anjeun?
    A: Kami nampi TT, Paypal, Irrevocable L / C dina pandangan, Western Union
    Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto kanggo pamariksaan kualitas?
    A: Leres, kami resep nawiskeun anjeun sampel sareng kami nyayogikeun jasa sampling sasuai ka kabutuhan anjeun. Sampel tiasa gratis atanapi ditagih gumantung kana kasus anu khusus. Konsumén kedah mayar biaya angkutan barang pikeun sampel.
    Q: Naon port loading umum anjeun?
    Palabuan Tianjin
    Q: Naon waktos pamimpinna?
    A: waktos leadna beda-beda gumantung kana jinis produk sareng jumlah pesanan.
    Q: Kumaha anjeun ngatur kontrol kualitas?
    A: Kualitas tetep prioritas utama urang. Kami merhatoskeun pisan kana pangendali kualitas ti mimiti dugi ka akhir. Kami gaduh dokumén QC anu lengkep pikeun unggal item sareng tim QC kami ngadamel pamariksaan anu lengkep pikeun unggal kiriman.
    Q : jasa pengiriman barang
    A: Kami tiasa ngatur transportasi laut / udara / kurir sareng konsolidasi sareng padagang anu sanés pikeun anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami