Pakai hujan darurat PE ponco USD0.12-USD0.3

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Éta didamel tina bahan kualitas luhur, awét pikeun pakéan sadidinten anjeun!
Ieu kado anu saé pikeun pameget anjeun atanapi diri anjeun sorangan.
Tiasa maénkeun peran pelindung tinangtu dina waktos anu teu biasa
Tiasa dianggo sapanjang taun dina usum hujan Bahan pe ramah lingkungan, kentel sareng tiasa dianggo deui.
Usum: Sadayana mangsana
Jenis kelamin: Unisex
Anggo: Cocog pikeun moro leuweung, nonton manuk, némbak manuk némbakan hujan, mancing sareng kagiatan outdoor séjén. Kinerja tahan cai anu saé, épék kamuflase écés! Di sagigireun fungsi jas hujan, ogé tiasa ngadamel tirai siang atanapi alas lantai pelembab.
Bahan: PE
Ukuran: 127 * 101cm
Garis beuheung: Ditudung
Jenis: hujan poncho
Kegiatan outdoor: Camp, hiking
Jas hujan / Calana-Hujan / Hujan Cape: poncho
Gaya Poncho: Baju hujan hiji-jalma
Produk: Pakéan hujan
Jenis kelamin: universal
Kelompok Umur: Sawawa
Bahan: PE peupeus
Tempat Asalna: Hebei, Cina
Ngaran mérek: Terang Terang
Jumlah modél: FB3032
Ngaran Produk: Ponco hujan lepat
Warna: Disaluyukeun
Ukuran: Ukuran Konvensional
Kandel: 0,02mm, 0,03mm atanapi di paménta konsumén
Beurat: 40g
Logo: Nyetak Logo Khusus
MOQ: 5000 pcs
Paking: 1 pcs / opp Kantong
Fitur: Kalangkang Kalangkang Cai

Pakét & Pengiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
1bag / sapotong
Beurat per Satuan: Kira-kira 40g
Ukuran karton: 40 * 29 * 25cm
Unit Per karton: 200 buah
Beurat karton: 9kg
Anjog Waktos: Sakitar 30 dinten saatos nampi setoran
Pamayaran & Pangiriman: Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.
Rincian Pangiriman: Dina 30-50days saatos mastikeun urutan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar dua belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar dua belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami