Ngaropea Jelas TPU Hujan Panutup pikeun Kantong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

modél No. LD-HC16
nami: palindung hujan tas
materail: TPU PVC EVA Poliéster
ukuran: Awak: 45 * 32 cm atanapi khusus
kandel: 0.02-0.25mm
beurat: 30g
warna: konéng / transparan / héjo / biru / pink / bodas atanapi ngarobih tiasa nyetak logo atanapi pola
paking: 1pc / polybag; 100pcs / karton
tiasa ngarangkep sakumaha paménta konsumén.
fitur: waterproof, luar, modis

1.Hangdag jas hujan ngajaga handbad jauh tina hujan sareng lebu
2. Unggal jas hujan Hangdag sacara individual dibungkus pikeun gampang dipasihkeun ka seueur jalmi ageung.
3. Sampurna pikeun balanja, hiburan, taman hiburan, festival musik
4. cai, rangkep sareng ringan pikeun nyocogkeun dina tas anjeun atanapi dompet.
5. sinyalna ringan, kompak, sareng saé.
6. cukup tahan lama. nempatkeun dina kantong nalika henteu nganggo
7. Cocog ogé yén pangguna tiasa manteng kana ukuran kantongna.
8. Urang ogé ngahasilkeun sareng ngarobih jas hujan jas jinis sanés anu anjeun pikahoyong.
9. Urang tiasa nyetak logo (6 warna, 1 méter maks) pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.
    8.Q: Kumaha upami waktos pangiriman?
    A: Biasana urang tiasa ngatur pikeun nganteurkeun pangiriman dina waktos 25-35 dinten. Éta ogé gumantung kana jumlahna.
    9.Q: Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun produk anu anjeun lakukeun ayeuna?
    A: Kami parantos seueur uji coba pikeun produk anu kami jual ayeuna. Sapertos SGS, BV, REACH, California 65. 6P uji coba gratis sareng sajabina. Sareng urang tiasa ngalakukeun lawon ll numutkeun pamundut anjeun, sampel produksi tiasa dikirim pikeun diuji sateuacan dikintun.

  • 1.Q: Dimana perusahaan anjeun ayana? Dupi abdi tiasa didatangan didieu?
    A: Pabrik urang perenahna di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami.
    2.Q: Naon MOQ?
    A: MOQ kami nyaéta 2000 pcs / warna. Upami warna anu sayogi, MOQ alit ogé tiasa ditampi.
    3.Q: Dupi abdi naroskeun salah sahiji sampel sateuacan pesen tempat?
    A: Leres, urang tiasa ngirim anjeun sampel gratis, tapi pelanggan kedah mayar biaya anu jelas tina sampelna, sapertos DHL, TNT, FEDEX, UPS jsb.
    4.Q: Naha anjeun tiasa ngadamel logo khusus?
    A: Leres, urang tiasa ngadamel logo anu disesuaikan sareng nuturkeun karya seni anjeun.
    5.Q: Kumaha upami hargana?
    A: Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor jas hujan sakitar lima belas taun; Kami gaduh seueur expenrience sareng harga kalapa. Kisaran harga nyaéta tina 0,12usd ka 15usd / potongan numutkeun bahan sareng desain anu béda.
    6.Q: Naon pamayaran anjeun? Kumaha urang tiasa mayar anjeun?
    A: Kami tiasa nampi T / T, L / C, Western Union, pembayaran Escrow, upami anjeun ngagaduhan syarat pembayaran anu sanés, punten titipkeun pesen pikeun kontak sareng kami.
    7.Q: Kumaha upami warna na?
    A: Warna biasa produk pikeun dipilih nyaéta Beureum, Konéng, Biru, Pink sareng Transparan… Warna pantone tiasa dipilih upami jumlahna ngahontal MOQ.
    8.Q: Kumaha upami waktos pangiriman?
    A: Biasana urang tiasa ngatur pikeun nganteurkeun pangiriman dina waktos 25-35 dinten. Éta ogé gumantung kana jumlahna.
    9.Q: Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun produk anu anjeun lakukeun ayeuna?
    A: Kami parantos seueur uji coba pikeun produk anu kami jual ayeuna. Sapertos SGS, BV, REACH, California 65. 6P uji coba gratis sareng sajabina. Sareng urang tiasa ngalakukeun lawon ll numutkeun pamundut anjeun, sampel produksi tiasa dikirim pikeun diuji sateuacan dikintun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami