Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kegiatan outdoor:  Wisata
Jas hujan / Calana-Hujan / Hujan Cape: Hujan
Gaya Poncho: Baju hujan hiji-jalma
Produk: Baju Hujan Motor / Éléktril
Jenis kelamin: LALAKI, Awéwé, universal
Kelompok Umur:  déwasa
Bahan:  Poliéster dilapiskeun PU
Tempat Asalna: Hebei, Cina
Jumlah modél: FB1049
Ngaran Produk: Ponco Hujan Waterproof
Warna: Gray Hideung atanapi dina pamundut
Ukuran: 130 * 100cm atanapi Disesuaikan
Kandel: 0,1mm
Beurat: 300g
Logo: Nyetak Logo Khusus
MOQ: 1000 pcs
Paking: 1 pcs / opp Kantong
Aplikasi: Poé hujan
Pasar Utama: Éropa
Amérika Kalér
Australia
Asia Tenggara

Pakét & Pengiriman
Palabuhan FOB: Tianjin
1bag / sapotong
Beurat per Satuan: Kira-kira.280g.
Ukuran karton: 50 * 47 * 30cm
Unit Per karton: 50 buah
Beurat karton: 16kg
Anjog Waktos: Sakitar 30 dinten saatos nampi setoran
Pamayaran & Pangiriman: Métode Pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.
Rincian Pangiriman: Dina 30-50days saatos mastikeun urutan
Kauntungan Palapa Utama
Pesenan alit ditampi Harga
Service Pangiriman Ajakan
Sampel Kualitas Sampel Sadia
Kinerja Produk Pakét
Frékuénsi Reputasi Disaluyukeun
1. Kami gaduh langkung ti 12 taun pangalaman propésional salaku pabrik jas hujan
2. Urang gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah
3. Pabrik kami ngagaduhan sertipikat BSCI
4. Pesenan sidang alit tiasa ditampi sareng sampel gratis sayogi
Harga 5.Our lumrah tur ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami