Tentang Kami

company1

Shijiazhuang Forever Bright Trading Co., LTD mangrupikeun pemasok anu propésional sareng épisién pikeun sagala rupa jinis produk tahan cai langkung ti 10 taun. Perusahaan kami aktipitas manufaktur, grosir sareng nyayogikeun sadaya jinis jas hujan. Kami tiasa nyayogikeun jas hujan Lalaki, jas hujan Ladies, Jas Hujan Anak, Jaket Lalaki, Jaket Angin, jas hujan PVC, baju hujan EVA, PE Hujan Poncho, Apron, Pakéan Kaamanan sareng sajabana. Sadaya produk kami didamel nganggo bahan baku anu kualitas luhur, diusahakeun tina industri anu dipercaya . Produk sampurna kami asalna tina tim anu épéktip pisan, sistem manajemén anu sampurna sareng sumanget ngudag anu kaku kualitasna. Produk kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngarobah kabutuhan ékonomi sareng sosial. Klién kahiji urang masih damel sareng kami! Kami nawiskeun jasa pangsaéna sareng sacara saksama ngadalikeun kualitasna! Kami ngembang babarengan sareng anjeun! Perputaran penjualan taunan kami ayeuna pangaosna USD2,000,000, Pasar utama kami kalebet Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Afrika, sareng Asia ...

Kacuali pabrik jas hujan profesional kami, kami masih gaduh imah percetakan nyalira. Imah percetakan kami aya di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei. Kami gaduh langkung ti 50sét mesin panyegelan panas, garis percetakan bolong 10 sét sareng mesin percetakan transfer panas 8 sét. Kami berpengalaman dina percetakan, urang tiasa nyetak naon waé matéri sapertos Poliéster, Nylon, PVC, EVA, PE, PU, ​​TPU sareng sajabana Kami tiasa nyetak sagala rupa desain percetakan kalebet percetakan bolong, percetakan CMYK, percetakan transfer panas, réfléktif nyetak, ngarobih percetakan warna sareng percetakan 3D.

Kami ngahargaan kasempetan anu saé pikeun ngawangun hubungan bisnis sareng konsumén ti sakumna penjuru dunya. Dina ieu, urang ngalakukeun anu pangsaéna ku tékad sareng kakuatan kahoyong urang. Tujuan kami nyaéta kaamanan, épéktip tinggi sareng kualitas luhur. Wilujeng ngahubungi kami pikeun bisnis ka hareup, kami bakal masihan anjeun jasa sareng produk anu paling saé kualitasna.

exbition (1)

exbition (1)

exbition (2)

exbition (3)

Shijiazhuang Forever Bright Trading Co., Ltd.